Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Musik og Lyrik - med Christina Bjørkøe og Niels Hav

JUN
29

Musik og Lyrik - med Christina Bjørkøe og Niels Hav


Dato Torsdag d. 29. juni 2023, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Store Laden, Pistolstræde 12, 3700 Rønne
Musik og Lyrik - med Christina Bjørkøe og Niels Hav

Parret optræder landet over under overskriften ’Øjeblikke af lykke’ – nu også i Præstegårdsladen. Hun er pianist i verdensklasse, han er forfatter og digter.

Christina Bjørkøe er uddannet på Juillard i New York, har vundet et hav af priser og optrådt i mange lande. For tiden drager hun rundt i Danmark sammen med sin mand, digteren Niels Hav. I juni kommer de begge til Rønne, hvor hun spiller og han læser op i ægteparrets fælles projekt ’Øjeblikke af lykke’.

Ved koncerten i Præstegårdsladen spiller Christina Bjørkøe værker af bl.a. Herman D. Koppel og Carl Nielsen. Niels Hav læser fra bogen "Øjeblikke af lykke", som er ude i 4. oplag. 

Christina Bjørkøe modtog Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris 2021. Hun blev som 19-årig optaget på Juillard School i New York. Efter årene i USA afsluttede hun sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og i udlandet. Hun har bl.a. modtaget Victor Borges Musikpris og P2-prisen.   

Niels Hav har udgivet en række digt- og novellesamlinger, hans poesi er oversat til mange sprog. Digtsamlingen ”Moments of Happiness” er netop udkommet i Vancouver. Han var i Brasilien for at deltage i bogmessen i Rio, da et udvalg af hans digte udkom i portugisisk oversættelse. Niels Hav har bl.a. modtaget Statens Kunstfonds treårige legat.

Der er gratis adgang til Øjeblikke af Lykke, som finder sted i Præstegårdsladen, torsdag 29. juni kl. 19.30.